Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Ιταλικά για φοιτητές = Ευρωδιάσταση!Ψάχνετε φοιτητικό φροντιστήριο Ιταλικών; Ελάτε στην Ευρωδιάσταση! Η πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση από όλες τις σχολές τις Αττικής είναι εύκολη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή και με τα πόδια!

Πεποίθησή μας είναι ότι η Ευρωδιάσταση είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή για το φοιτητή από κάθε άλλο φροντιστήριο ξένων γλωσσών για ενήλικες, ιδιωτικό ή μη, εφόσον – αυτονόητα – συγκρίνει κανείς τα προγράμματα και τις παροχές του κάθε φροντιστηρίου, δηλαδή:

Α) Tη συνολική διάρκεια φοίτησης και το συνολικό κόστος φοίτησης μέχρι και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για κάθε πτυχίο.

Β) Το επίπεδο σπουδών, όπως αυτό αποδεικνύεται από τις επιτυχίες στις εξετάσεις, και όχι από την αυτοαναγόρευση του κάθε φροντιστηρίου σε «πρώτο», «καλύτερο» ή «ειδικό».

Γ) Τα δίδακτρα και τις δυνατότητες πληρωμής.

Δ) Τις παροχές (εναλλάξ παρακολούθηση, γραπτή εγγύηση χρονοδιαγράμματος κλπ) που σας προσφέρει (ή ΔΕ σας προσφέρει) ο κάθε εκπαιδευτικός φορέας.

Ένα παράδειγμα:
Προετοιμασία για CELI 3 B2 (αντίστοιχο του Lower) αρχίζοντας από το μηδέν, στο αμέσως “φθηνότερο” (μετά την Ευρωδιάσταση) φροντιστήριο (ιδιωτικό ή μη) που θα μπορούσε να βρει κανείς.
• Δίδακτρα 500 ευρώ το χρόνο.
• Συνολική διάρκεια φοίτησης μέχρι το B2 = 4 ακαδημαϊκά έτη, άρα συνολικό κόστος 500 Χ 4 = 2.000 ευρώ. 
• Αν έχεις προπληρώσει τα δίδακτρα και δεν φοιτήσεις, τα χάνεις (δεν μεταφέρονται σε επόμενη περίοδο ούτε μεταβιβάζονται σε άλλο πρόσωπο).
• Δεν υπάρχουν εναλλακτικά ωράρια ούτε τα τμήματα συμβαδίζουν, αν χρειαστεί να αλλάξεις ωράριο στην πορεία μένεις ξεκρέμαστος.


Προετοιμασία για CELI 3 B2 στην Ευρωδιάσταση:
• CELI 3 B2 από το μηδέν σε 9 μήνες (εντατικό πρόγραμμα - καλύπτει 4 επίπεδα) με συνολικό κόστος 665 € (προσφορά για λίγες μόνο ημέρες). Αν έχεις προπληρώσει τα δίδακτρα και δε φοιτήσεις, ΔΕΝ τα χάνεις (μεταφέρονται σε άλλη περίοδο ή σε άλλο πρόσωπο).
• ΥΠΑΡΧΟΥΝ εναλλακτικά ωράρια, τα τμήματα ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ, αν χρειαστεί να αλλάξεις ωράριο στην πορεία ΔΕ μένεις ξεκρέμαστος, μπορείς επίσης να παρακολουθείς τα τμήματα ΕΝΑΛΛΑΞ εάν αυτό επιβάλλεται από το πρόγραμμά σου.
• Η κάλυψη της ύλης είναι εγγυημένη. Οι διδάσκοντες αναφέρονται στη διεύθυνση σπουδών. Η κάλυψη της ύλης και η καταλληλότητα του εκπαιδευτικού υλικού δεν εξαρτώνται από την ευσυνειδησία του εκάστοτε διδάσκοντος.
• Καθηγητές Ιταλικών στην Ευρωδιάσταση: οι διδάσκοντες έχουν επιλεγεί με τα αυστηρότερα κριτήρια και συνεργάζονται μαζί μας επί σειρά ετών.
• Για την ποιότητα των σπουδών στην Ευρωδιάσταση, μιλάνε τα αποτελέσματα: πάνω από ΧΙΛΙΟΙ ενήλικες (στην πλειοψηφία τους φοιτήτριες / φοιτητές) έχουν πάρει πτυχία CELI μαζί μας, όλοι σε χρόνο-ρεκόρ.

Εδώ και 20 χρόνια, η εξίσωση είναι γνωστή και απλή! Ιταλικά + Φοιτητής = Ευρωδιάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου